Camino 2019

Start kell 7:16. Liikumisaeg 3:45:53, liikumiskiirus 11:59/km, summaarne tõus 426 m, kalorid 1972 teekonna aeg 4:24:47. Teekonnast asfalt 36%, pinnastee 64%.

Hommikul sõin bussijaama juures olevas kohvikus ning asusin teele. Sadas uduvihma kuni Unquera’ni, aga maastik oli päris ilus. Enne Unquerat mereäärne metsatee, ilus vaheldus.

Unqueras otsustasin igaks juhuks öömaja otsida. Esimeses hotellis öeldi, et koht on aga alles kella poole kolmest ja hind tundus ka sobiv olevat. Tegin aega parajaks ja käisin lõunat söömas. Kui hotelli tagasi jõudsind, öeldi hoopis suurem hind ja otsutasin edasi minna.

Kohe peale Unquerat lõppes Cantabria maakond ja jõudsin Asturiasse.

Pisut enne Colombresi jäin peatuma albergi El Canto. Alberg ilus, ainult et ilm oli väga niiske ja pesu ei tahtnud kuidagi ära kuivada.

Albergis enam vähem uued näod, va. varem kohatud sakslanna ja kolm venelannat. Venelannadel nii palju energiat üle, et läksid linna peale. Mina jõin Taqueria el Mexicano’s ühe õlle, broneerisin õhtusöögi ning läksin albergi puhkama.

Õhtust läksime sööma koos sakslannaga, kes ka vaatamata sellele, et õhtusöök tellimata mõningase seletamise järel selle siiski sai. Tellisin toidu Mix de Tacos, mis maitses suurepäraselt – juba ainuüksi sellepärast läheks sinna tagasi.

Kui sakslannale toit toodi, siis kelner hoiatas “very hot”. Sakslanna hakkas taldrikut liigutama ja selgus et “hot” ei öeldud mitte toidu vaid taldriku kohta. Ei vaadanud päris täpselt, aga minu arvates tõi kelner selle taldriku paljaste kätega kohale.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *